moncat fotografia

The light draws the photograph, the shadows draw emotions.

Aladdin juice

4 Responses to “Aladdin juice”

 1. David Lázaro

  M’agrada la llum i com destaca el got i la canya pels seus colors. Abans recordo que anaves alternant blanc i negre i color, i ara la majoria de les teves fotos són totes en color, imagino que per influència del Marcelo Caballero i el seu taller? 😉
  I m’agrada força la teva web: clara, elegant, … Tinc ganes de canviar a wordpress… quan tingui temps!!
  Una abraçada

  Resposta
  • moncat

   Hola David, gràcies per la teva visita.
   Certament el color ha entrat en la meva fotografia, i si, en part és l’influencia del Marcelo, i altres fotògrafs que admiro, també vaig tenir professors com David Salcedo que alterna el color i el BN, i també Mingo Venero que fotografia sempre en BN. Però el color, ara és com una mena de repte que em dona frustracions i satisfaccions a parts iguals, per mi és molt més difícil i això m’obliga encara més. Això no vol dir que hagi renunciat al BN, però he aprés a mirar en BN o en color. És una condició sinequanon.
   En quan a aquesta web, la tinc com un espai més personal, fora del soroll d’un blog. Aquí penjo aquelles fotos que m’han fet sentir algo especial, i també per mostrar petites series i seleccions personals.
   Una abraçada.

   Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: